Saccosäckar för barn

Det finns få saker som är härligare för barnet än att gosa ner sig i sin saccosäck och läsa en spännande bok eller spela ett roligt spel på surfplattan. Välj mellan en uppsjö av modeller i olika färger och storlekar som passar pojkar och flickor i alla åldrar. Bläddra runt bland vårt breda sortiment och du kommer garanterat finna den perfekta saccosäcken för just ditt barnrum!

Vad sägs om en sittsäck i form av ett gulligt djur? Eller en saccosäck i form av en fotboll. Det är en prisvärd och fin saccosäck med sporttema som både är snygg, bekväm och ändå hyffsat billig.

Roommate Sittpuff Lejon Orange

715:-

Roommate Sittpuff Lejon Orange

Rolig och glad design, perfekt för barnrummet.

Läs merKöp nu

I samarbete med: Designtorget

Disney - Sittpuff Elena

795:-

Disney - Sittpuff Elena

En söt saccosäck till de minsta.

Läs merKöp nu

I samarbete med: Litenleker

Stuffed bunny blå

4 067:-

Stuffed bunny blå

Möt den absolut gosigaste kaninen i världen: Fatboy CO9 XS Velvet.

Läs merKöp nu

I samarbete med: Hultens

Sittsäckar är helt giftfria och innehåller varken PVC eller andra ohälsosamma kemikalier. Det är dock inte möjligt att tvätta alla sittsäckarna i maskin, vilket kan vara lite synd. Däremot går det lätt att hålla dem rena med en lätt fuktad trasa, för enklare rengöring.

Saccosäckar är relativt dyra, så det är svårt att hitta billiga saccosäckar för barn. Som med mycket annat så är kvalite dyrare, dessutom kan det vara med risk att de går sönder om man som barn kanske gärna vill hoppa och leka med sin saccosäck, så är risken stor att den går sönder.

Att ha saccosäcken ute

Det är ytterpåsens material som avgör om du kan ha din sittsäck ute eller om den främst bör hållas inomhus. Det man egentligen menar då är om modellen tål fukt eller inte. En varm sommardag kan alla sittsäckar tas ut på altanen utan att de skadas. Men många måste tas in över natten och mår inte bra av att läggas på fuktigt gräs. Modeller som tål fukt har ofta ett lite hårdare material i ytterpåsen.

Hur man gör en mysig barnläshörna - GUIDE

Att skapa en läshörna för ditt barns rum uppmuntrar dem att gå vilse i litteraturen och fungerar som den perfekta relaxavdelningen. Mycket går åt till en fantastisk läshörna – från att få rätt belysning till att uppnå den ultimata komfortnivån, det finns mycket att tänka på

Läshörna för barn - guide